top of page

Werkwijze & tarieven

Frisse Hoogte gaat er vanuit dat jij zelf bepaalt wat verandert, maar dat je soms wat begeleiding nodig hebt om verder te komen. Met elkaar bedenken we de verdere stappen waar jij vervolgens mee verder kunt.


De aanpak

We beginnen met inzicht in jouw eigen gedrag: van gedrag dat je zelf kunt beïnvloeden. Wat wil jij bereiken, en wat heb je nodig om dat te bereiken? We werken met een praktische, doelgerichte aanpak. Dat betekent dat we na elk gesprek kijken of een volgend gesprek nodig is. Frisse Hoogte richt zich op het aanpakken van concreet gedrag. Dat betekent dat het minder geschikt is voor vragen rond langdurige problematiek. En gaat er dan ook vanuit dat je verder gezond bent.

Aanpak per onderdeel
  • Voor individuele gesprekken hebben we altijd een gratis intake van een half uur. De vervolggesprekken duren 1-1,5 uur.

  • Voor teamgesprekken en projectbegeleiding doen we eerst een uitgebreide kosteloze intake en een offerte. Daarna gaan we aan de slag.

Maak direct een afspraak

fotocredits: Adrienne Korzilius - 2020
portretfotograafamsterdam.nl

Tarieven & Locatie

Het basistarief van Frisse Hoogte is 100 euro per uur (ex BTW). Voor teams maak ik altijd een offerte. Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis.
Daar beginnen we altijd mee. Voor teams en teamdagen hebben we altijd eerst een voorgesprek op locatie. Daarna volgt een offerte met afspraken. Heb je een kleine beurs, neem gerust contact op. Ik ben altijd bereid te kijken wat mogelijk is.
 

De locatie voor de afspraken is in overleg. Voor individuele gesprekken of kleine groepen heeft Frisse Hoogte een eigen (coronaproof) praktijkruimte in Bilthoven. Voor groepsgesprekken zoeken we samen naar een geschikte ruimte. Individuele gesprekken kunnen ook online.

Wat levert het op?

Inzicht in je eigen gedrag. Inzicht in hoe je situaties anders aan kunt pakken. Een beter inzicht in wat in jouw leven speelt. Nieuwe inzichten. Een neutrale benadering van de verandering.

DSC_9839.JPG
bottom of page